tilmeld-3

Næste skoleårs volontører er ansat

Næste skoleår går vi tilbage til det, der for os er normalen, nemlig to volontører. Nu ved vi også, hvem næste elevholds storesøster og storebror skal være. 

Ud af et skarpt ansøgerfelt faldt valget på Ingeborg Moesgaard-Christensen og Sebastian Poulsen.

Ingeborg er et kendt ansigt på GE, hvor hun var elev i 10. klasse for tre år siden. Ingeborg bliver student til sommer fra Rosborg Gymnasium i Vejle. Hun brænder for musik, sport, udeliv og design og glæder sig til at lære alle de nye elever at kende og få fede oplevelser og gode samtaler med dem.

Sebastian har ikke gået på GE, men bliver som Ingeborg student til sommer. Han dimitterer fra Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing. Sebastian er bidt af en gal discgolfkurv og nyder at arrangere noget inden for musik, spille alt med en bold og boltre sig udenfor. Ligesom Ingeborg ser han frem til et år som forbillede for en masse unge mennesker.

Vi er helt overbeviste om, at vi har ansat et par unge mennesker, som sammen udgør et skarpt team, som alle på og omkring GE vil få glæde af.

Velkommen hjem til jer begge.

Del:

Nyeste indlæg

Ny struktur i dagsrytmen

https://youtu.be/lG91aD1xwjU Efter sommerferien kommer dagsrytmen på Grejsdalens Efterskole til at være noget anderledes end den

Ugen der gik #11

https://grejsdalens.dk/wp-content/uploads/2022/03/Ugen-der-gik-11.mp4 Ugens udgave af Ugen, der gik. Hør bl.a. hvorfor der står en arbejdsbil på

Kontakt skolen