tilmeld-3
Søg
Close this search box.

10:medie

10:medie

10:medie er stedet, hvor du kan blive helt vild dygtig til at arbejde med medierelevante redskaber. 10:medie er gennemsyret af arbejdet i dybden med både still og levende billeder. 

 

Her handler det om at fortælle en historie. 

Fokus ligger på, at vi gerne vil noget med det, vi laver – det skal kunne noget! Når forskellige medier for alvor brager igennem, så kan det formidle en historie og fange modtageren. Vores projekter er nærværende, sjove og tager udgangspunkt i reelle behov. Vi arbejder med opgaver, som skal bruges og ikke blot “laves for at blive lavet”.

 

Når vi laver video skal vi skal prøve kræfter med mange forskellige genrer og have fokus på, hvem vi laver indhold til og på hvilket medie, det skal ud. Vi skal kunne lidt det hele, både have gode vinkler, velvalgte transitions, lækkert lyddesign, den rigtige colorgrading, titler som passer til genren, og så selvfølgelig; den rigtige historie!

 

Når vi tager stillbilleder skal vi igennem arbejdet med mange forskellige genrer have enormt meget fokus på det gode lys, de skæve vinkler, stærke farver eller måske sort/hvid, og blive skarpe til at fortælle historien i ét billede!

 

Du kommer til at arbejde med professionelle billedbehandlingsprogrammer, samt professionelle videoredigeringsprogrammer, når du skal lave film eller lign. Hos os får du adgang til din egen licens på Adobes komplette mediepakke, med bl.a. Lightroom, Photoshop og Premiere Pro.

Mindstekrav til computer på 10:medie

Undervisere

Frederik Enevoldsen

Styrer filmtropperne med lys, lyd og fede optagelser. Redigerer i Premiere Pro

Poul Mundbjerg

Master of Photography. Har styr på alle kameraer og billedredigering