tilmeld-3

10:kunst

10:kunst

Indtryk til udtryk

Drømmer du om tid til fordybelse i kunsten og dens udtryk. På 10:KUNST dykker vi ned i forskellige kunstneres udtryk og fremgangsmåder, for på den måde at blive klogere og komme tættere på, hvor vi selv befinder os i vores eget udtryk. Hvordan bruger andre kunsten som talerør, og hvordan bruger vi selv kunsten til at kommunikere igennem?

Vi vil dykke dybere ned i den kreative tilstand og bruge kunsten som et redskab til bearbejdelse og udtryk. Vi bygger ovenpå den viden om materialer og teknikker, du kan få på fælleslinjen kunst- og design, eller anden erfaring, du har med dig. Du skal vælge dette fag, hvis du vil udvikle på dit eget udtryk, og du skal være klar til at blive udfordret og have lyst til at fordybe dig i andres udtryk.

På 10:KUNST vil du blive præsenteret for forskellige kreative arbejdsmetoder og tilgange. Du vil blive stillet forskellige opgaver, inden for hvilke, du så vil skulle arbejde med dit udtryk. Vi skal arbejde med forskellige stilarter, dogmer, kunstnere og inspirationskilder. Vi skal både omkring den skulpturelle og den billedmæssige kunst.

Vi har særlig fokus på din udvikling og dine mål. Derfor har vi to gange i løbet af året have en personlig vejledningssamtale med dig om din process og dine mål. Året vil blive afsluttet med en fernisering af jeres samlede værker. 

Undervisere

Mette Hermann

Lene Rasmussen