tilmeld-3
Søg
Close this search box.

10:outdoor

10:outdoor

Har du set, hvor du skal bo?

Grejsdalen er Danmarks dybeste kløft med skov og skrænter til alle sider. Gennem skolens grund bruser åen og rundt om hjørnet ligger Vejle Fjord med gode strande og masser af muligheder.

Det skal udnyttes!

Her skal vi udfordre os selv og hinanden på ting, vi ikke troede, vi kunne.

Vi skal opleve naturen, blive våde, trætte og beskidte mens vi har det sjovt og hyggeligt sammen.
– og på Outdoor giver vi, alt hvad vi kan – og vi giver en hånd, når en anden har brug for det.

Vi kommer med forskellige forudsætninger og erfaringer – både lærere og elever, og det kan gå i mange sære retninger, men mon ikke vi kommer til at klatre, vandre, cykle, ræse, bygge, bruge skoven, åen og fjorden og ikke mindst lege med ild og sidde om bålet.

Undervisere

Bjarne Skinhøj

Stefan Brix

Lige nu har vi en ledig grund, som sandsynligvis vil komme til at spille en rolle på 10:outdoor i den nærmeste fremtid. Ønskelisten tæller i hvert fald håb om både bålhytte, shelters og andet godt, som vil kunne komme 10:outdoor til gode. Vi afventer spændt, hvad det ender med …

Som elev og medarbejder på Grejsdalens Efterskole får du 10% rabat hos Friluft.dk, der er en webshop, der har alt det, du skal bruge, når du skal på friluftseventyr i den danske natur. 
Ligegyldigt om du er på jagt efter praktisk outdoor-tøj, nye sko, grej til bålhygge eller udstyr til vandsport, har de masser af gode mærker og modeller at vælge mellem.
For at opnå din rabat skal du bruges skolens unikke rabatkode, der kan fås, hvis du henvender dig til kontoret.
Bemærk: Det er ikke muligt at kombinere rabatten med andre tilbud, og derfor gælder den ikke outletvarer eller i forvejen nedsatte varer.