tilmeld-3

Sådan optager vi elever

Sådan bliver du elev på Grejsdalens efterskole

Hvis du har sendt din tilmelding, en mail (ge@grejsdalens.dk) eller ringet os op (7582 2377) mhp at blive elev til et skoleår, så sætter du samtidig en standardprocedure i gang.

  1. Hvis din tilmelding gælder til dette skoleår eller næste, så vil du skulle til en rundvisning og en optagelsessamtale, så vi sammen kan afstemme forventningerne for det kommende skoleår. Vi forbeholder os ret til at sige nej til dig, hvis du ikke gider gå i skole og/ eller ikke er villig til at tage del i det levende og givende fællesskab på skolen.
  2. Ligger din tilmelding mere end et år ude i fremtiden, så skyder vi optagelsessamtalen, men du er stadig velkommen til at komme forbi og møde os.
  3. Til optagelsessamtalen vil vi bruge tid til at snakke om din skolegang indtil nu, dine interesser og hvad der ellers lige melder sig. Til optagelsessamtalen må du gerne medbringe din elevplan, hvis du har en sådan.
  4. Efter besøget tager du hjem og får selvfølgelig den tid, som du har brug for, til at træffe en beslutning, som du er tryg ved.
  5. Hvis vi er enige om, at et efterskoleophold på GE lige er sagen for dig, bliver du indskrevet og så holder vi dig efterfølgende opdateret om livet på GE gennem nyhedsbreve, indtil du starter.

 

Vi glæder os til at møde dig.

Online tilmelding