tilmeld-3
Søg
Close this search box.

10:design

10:grafisk design

Har du sans for form og nye ideer?

Vores 10:GRAFISK DESIGNLINJE er for dig, der er frisk på at eksperimentere med dine ideer og dit udtryk digitalt. 

Lær at udvikle kreative tanker fra idé til færdigt produkt med photoshop, indesign eller illustrator.

I Grafisk Design er kreativiteten i fokus. Du vil lære at udtrykke dig kunstnerisk ved brug af forskellige medier og virkemidler indenfor den grafiske genre. Du bliver god til at vurdere samspillet mellem typografi, form, komposition og farve.

Du kommer til at designe plakater, postkort og magasiner. Arbejde med logodesign, visuel identitet, bogdesign og annoncer.

Vi har vores egen vinylcutter og varmepresser, hvor du kan designe og trykke din egen t-shirt eller trøje.

Programmerne hedder illustrator, photoshop og indesign, og her dykker vi ned i vektorgrafik, layers, masker, blending, typografi + en masse andet. Vi går efter så enkel instruktion som mulig og masser af tid til at lege selv.

Du kan vælge at arbejde på din egen maskine eller på en af vores iMacs, da du vil få din egen licens til Adobes programmer hos os.

Derudover har vi en vinylcutter (Summa D60FX) og en varmepresser, samt flere Wacom pen-tablets (Cintiq16 og Intuos Pro).

Ide til produkt

Er du typen der lægger mærke til god typografi, komposition og farver? Nyder du godt design og drømmer du selv om at dine ideer kan komme ud og blive til virkelighed? Så er 10:GRAFISK DESIGN noget for dig. Her lærer du at blive bedre til at tænke ud af boksen, tænke kreativt og lære hvordan du formidler, visualiserer, kommunikerer og realiserer et projekt.

På 10:GRAFISK DESIGN har vi fokus på hele designprocessen fra idegenerering til produktion af det færdige produkt. Du lærer om de forskellige steps i processen bl.a. ideudvikling, funktion og æstetik.

Vi skal arbejde med grafisk design i forskellige kategorier fra logo til emballage.

I nogle projekter vil vi afslutte med en mockup, imens vi i andre vil stå med et færdigt produkt i hånden. Undervejs vil vi trække på relevante samarbejdspartnere, fra den virkelige verden. 

Hvis du brænder for grafisk design og æstetik håber vi, at du vil være med til at få ideer og designe sammen med os på 10:GRAFISK DESIGN. Vi skal udvikle vores ideer og føre dem ud i livet.

Og ligesom vi skal betragte andres design, vil vi også skulle præsentere vores egne designs.

Undervisere

Mette Hermann

Mette kommer med indspark fra kunstens verden til arbejdet på 10:design

Johannes Toftdal

Johannes kommer med input fra den brede, brogede medieverden på 10:design