tilmeld-3

9. klasse

9. klasse. Sidste obligatoriske år i grundskolen. Det er fedt, og det er endnu federe, hvis 9. klasse tages på en efterskole. Du får de samme muligheder på efterskolen som i folkeskolen, så hvis du trænger til luftforandring for at lære mere eller bedre, så skift til efterskole i 9. klasse.

Du skal selvfølgelig til eksamener, og der er censorer fra andre skoler i Vejle. Men ud over alt det faglige, som du også kan få hjemme i folkeskolen, får du nye venner, lækkert fællesskab og supergode relationer med lærerne.

Der er med andre ord ikke noget at betænke sig på. Tryk tilmeld nedenfor og så snakker vi videre, når du kommer på besøg på Grejsdalens Efterskole.

Online tilmelding

Om vi har en eller to 9. klasser varierer lidt fra år til år. Når vi har to klasser, så har vi den konstellation, vi kalder temafagdage.

Resultatet er, at begge 9. klasser arbejder med en fast struktur torsdag formiddag og de første to timer efter middagen, hvor de opererer med temafagdage. Lærerne omkring 9. klasserne vil tilrettelægge nogle faglige forløb, hvor de på tværs af i hvert fald fagene dansk, engelsk, historie, samfundsfag, tysk kører nogle temamæssige forløb, som giver en større sammenhæng og overblik på tværs. Tværfaglig undervisning, når det er bedst.

Hvis der kun er en enkelt 9. klasse lægges skemaet uden temafagdagene.