tilmeld-3
Søg
Close this search box.

8. klasse

Tag på efterskole i 8. klasse

8. klasse på Grejsdalens Efterskole er for dig, som måske alligevel skal skifte skole efter 7. klasse eller som bare trænger til nye udfordringer i et nyt, trygt miljø.

8. klasse er din stamklasse, så den er en selvstændig klasse, der ikke er samlæst med andre klassetrin i de boglige timer. Klassen er på ca. 15 elever, og undervisningen inddrager digital læring. Formålet med 8. klasse er at gøre dig klar til de udfordringer, som venter i 9. og evt. 10. klasse.

Vi laver et af Danmarks bedste 8. klassetilbud!

Klassens lærere har gennem teamsamtaler fingeren på pulsen i forhold til klassens generelle trivsel og læringsmiljø. Vores målsætning er altid at skabe et af Danmarks bedste 8. klassetilbud i efterskoleregi.

I visitationen af elever til klassen har vi fokus på om du er læringsparat, dvs. at du skal have lyst til at gå i skole og vil arbejde med tingene ud fra det faglige udgangspunkt, du har. Du skal også have det godt med dig selv og dine omgivelser samt gode sociale kompetencer, så du formår at træde ind i fællesskabet på niveau med flertallet af elever, der går i 9. og 10. klasse.

Velkommen!