tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Medie og grafik

Medie- og grafiklinjen

Du kender følelsen. Følelsen af at stå med noget elektronik i hænderne og alt spiller. Teknikken gør, som det skal. Resultatet gør dig stolt. Du har lavet noget, som ingen troede var muligt. 

Sådan har vi det også på medie- og grafiklinjen på Grejsdalens Efterskole. Her bliver du skarp til at betjene et kamera, redigere billeder og lave lækre grafiske udtryk. Kun din egen fantasi sætter grænser, og det er bare en fed følelse, når du frit kan kaste dig ud i at producere, streame eller redigere og forvente det bedste. 

Vil du også gøre mediedrømmen til virkelighed, så meld dig til på medie- og grafiklinjen nu. Tryk på knappen lige herunder.

 

Mindstekrav til computer på medie- og grafiklinjen

På Medie- & Grafiklinjen er kreativiteten i fokus. Vores mål er at kvalificere dig indenfor en bred vifte af medieområder, så du selv kan fordybe dig i den kreative proces fra idé til færdigt produkt. Vi vil gerne være med til at pirre din nysgerrighed og sammen skal vi udforske grænserne for kreativt design.

Indholdet bliver bl.a. grafisk design hvor vi fx skal lave plakater og magasiner. Du kommer også til at arbejde med logodesign og visuel identitet. Vi lader også det grafiske kommer til live gennem egen t-shirt produktion med vores vinylcutter, eller laver en prototype på en lasercutter.

Du kommer også til at arbejde med videoproduktion, hvor vi skal lave små film, reklamer, podcast, mv.

Derudover vil du også komme til at arbejde med kameraet som værktøj, når du skal arbejde med stills – både i vores fotostudie og når vi er ude i Grejsdalens flotte natur, eller nede for at mærke byens puls i Vejle.

Du kommer til at arbejde med professionelle billedbehandlings- og layoutprogrammer i den grafiske del af linjen, samt professionelle videoredigeringsprogrammer, når du skal lave film eller lign. Hos os får du adgang til din egen licens på Adobes komplette designpakke, med bl.a. Lightroom, Photoshop, Illustrator, InDesign og Premiere Pro.

På Medie- og Grafiklinjen skal vi lade os inspirere og udnytte alle de mange muligheder, som vi har her på GE, så vi kan hjælpe og udfordre hinanden.

Undervisere

Johannes Toftdal

Mestrer de grafiske redskaber, vinylcutteren, varmepresseren, 3D-print
Grafik

Poul Mundbjerg

Master of Photography. Har styr på alle kameraer og billedredigering
Foto

Online tilmelding