tilmeld-3

Kommentarer fra elever

Jeg er virkelig glad for at gå på Grejsdalens Efterskole. Jeg syntes at de ansatte på skolen er rigtig gode til at have øje for den enkelte elev, og de tager hensyn til os alle sammen. Derudover gør de rigtig meget for fællesskabet, så vi alle sammen kender hinanden, og der aldrig er nogen som sidder alene. Det kristne fylder også i hverdagen med morgen- og aftenandagt, men det er på en måde som ikke bliver tvunget ned over en hvis man ikke ønsker det. Der er derimod også rigtig gode muligheder for at udforske og styrke sin tro, hvis det er det man ønsker. På GE er der plads til at være lige præcis den man er.

Ingeborg Moesgaard Christensen, Vejle

10:tro 2018-19

Grejsdalens Efterskoles trygge rammer gav mig mod til at udforske, hvem jeg er og være mig selv. Blandt de skønne medarbejdere, trygge rammer og det stærke faglige og kreative miljø, fik jeg lov til at udfolde mig på alle tænkelige måder. Det gav mig mulighederne for at udvikle mig fra en doven teenager til en ung voksen, og blive forberedt på at komme ud i den store verden og håndtere de udfordringer, den bringer. I min tid på efterskolen fik jeg stærke venskaber, faglig ballast og vigtigst af alt - minder for livet.

Victor Dalgaard, Randers

9. klasse og 10:tro 2014-16

Tre år på efterskole, lyder måske for nogle som meget. For mig, har det været en af de bedste beslutninger. Jeg forventede noget godt, og blev givet noget bedre. Grejsdalen gav mig alt hvad jeg havde brug for, og mere til. Takket være støttende medarbejdere udviklede jeg mig til det bedre. Grejsdalens gav mig lov til at udfolde mig i troen og i mine interesser. Jeg er blevet givet minder for livet, samt venner, som i dag er en stor del af min hverdag. Tiden på Grejsdalens er noget jeg aldrig vil glemme.
Grejsdalen er en del af mig og min historie. En del af min historie, som er værd at huske!

Mette S. Rasmussen, Thyregod

8. kl, 9. kl og 10:tro 2013-16

Efterskolen har for mig haft en virkelig stor betydning for, hvem jeg er i dag. Min tid på Grejsdalens Efterskole fik mig til at opdage, hvem jeg virkelig er. GE fik mig til at forstå, at jeg ikke skulle være som alle andre, for at kunne passe ind, men at jeg bare skulle være mig selv.
Grejsdalens Efterskole er et sted, hvor man føler sig hjemme.

Maria Caroline Jensen, Verninge

9. klasse 2016-2017

Grejsdalens efterskole har haft stor betydning for mig, og jeg vil ikke vide, hvem jeg ville være foruden. Jeg har lært mig selv bedre at kende, og hviler mere i mig selv pga GE. Fællesskabet omslutter alle, hvilket giver plads til, at man kan udvikle sig selv og sin tro. Desuden får man venner for livet, som man kommer til at savne.
Grejsdalens efterskole er for mig meget mere en et sted. Jeg føler mig tryg og hjemme, når jeg er der.

Freja Jørgensen, Harrislee

9. klasse og 10:tro 2015-2017

Et år på efterskole er ikke nemt at forklare. Ikke fordi man ikke oplever noget, tværtimod - fordi man oplever så mange ting, at det er svært at huske det hele.
Fordi hver eneste dag på Grejsdalens Efterskole er en ny mulighed for at snakke med venner og bekendte, som for mit eget vedkommende er blevet venner for livet.
Fordi min tro, mine holdninger og mine værdier er blevet udfordret og styrket i mødet med de mange andre elever, som man på meget kort tid lærer at kende på et dybt niveau.
Fordi mine grænser blev overskredet til fordel for at havne i et kristent fællesskab, som havde plads til alle.
Fordi jeg oplevede et studieforberedende år, som påklædte mig mere end til blot det faglige, men også i den generelle dannelse af min person.
Fordi jeg fandt mit ”home away from home” – et sted, hvor jeg med rette kan blive mødt med et ”velkommen hjem”, og tage derfra med et ”på gensyn”.

Tue Ælmholdt, Vejle

10:medie 2016-17

Jeg har lært meget fagligt på Grejsdalens Efterskole, men jeg har også lært meget andet. Jeg kom på GE som en meget usikker og lukket pige fra Færøerne, som hverken havde det nemt ved at møde nye mennesker eller snakke dansk; dog lærte jeg det hurtigt.

Venner og medarbejdere på skolen viste mig, at jeg faktisk er god til mange ting, og de udfordrede mig til at prøve en masse nye ting. Jeg fandt min passion for kunst og har fået friheden og mulighederne til at udvide, bruge og vise min kreative side, og så har jeg også fået masser af opbakning.

Jeg er meget glad for, at jeg fik muligheden at gå på Grejsdalens Efterskole, fordi jeg har lært at se tingene på en helt ny måde 🙂

Miriam Poulsen, Færøerne

10:kunst, 2017-2018

Før jeg kom på GE var jeg meget indelukket, ikke særlig god social eller fagligt. Men mine to år på Grejsdalens Efterskole, har udviklet mig på begge punkter. Man kommer tæt på lærerne, og de tror på én, hvilket gav mig mere lyst til at lære noget. Selvom jeg var meget indelukket og ikke rigtig kom til folk for at snakke, kom de til mig og det gjorde mig mere social. Jeg fandt min passion for kunst og medie, og gode venner.

Grejsdalens Efterskole for mig er ligesom et andet hjem, og det kommer det til at være i lang tid.

Louise Poulsen, Assens

10:kunst 2016-2018

Det har betydet helt vildt meget for mig at gå på Grejsdalens Efterskole. Der er et godt socialt og kristent fællesskab, hvor jeg har kunnet åbne mig op og få de bedste venner.
GE har været et hjem for mig – det mener jeg virkelig! Både elever og ansatte er én stor og tryg familie, hvor der er plads til alle. Man har bare lov til at være helt sig selv.

Amalie Mouritsen, Aabenraa

9. klasse og 10:tro 2016-2018

For mig har GE været livsforandrende og helt vildt opbyggende. Jeg kom dertil usikker på mig selv, og på om jeg ville blive en del af fællesskabet. Det var virkelig grænseoverskridende for mig at skulle starte på noget helt nyt. Da jeg efter et alt for kort år tog afsted igen, var jeg pludselig blevet vant til at være omringet af dejlige mennesker 24/7. Jeg var blevet styrket i min tro og havde lært mig selv bedre at kende.

Andreas Christensen, Herning

10:tro 2017-18

Grejsdalens Efterskole har for mig været en helt fantastisk oplevelse. Før jeg tog på efterskole, vidste jeg ikke om efterskole var noget for mig, men viste sig at være helt forkert. På efterskolen har jeg lært en masse meget fagligt, men også meget mig selv. Jeg lærte at tro på mig selv, og jeg kunne pludselig gøre ting, som jeg ikke troede jeg kunne.
Jeg startede som en genert dreng på efterskolen, og jeg gik ud med en masse nye relationer og venskaber for livet. Det er bestemt ikke en oplevelse jeg ville have været foruden!

Simon Pascu, Grindsted

10:medie 2017-18