tilmeld-3

Værelser

Værelser på GE

Eleverne bor sammen to og to – og har i udgangspunktet den samme værelseskammerat hele skoleåret. Værelset er den mindste sociale enhed på efterskolen. Der vil altså ikke være værelsesrokader, med mindre det slet ikke fungerer på værelset. Frem til efterårsferien vil der ikke være mulighed for at rokere. Enkeltværelse er kun muligt mod merbetaling.

Værelsesfordelingen foretages af afdelingsleder Helle Brorson på baggrund af de optagelsessamtaler, som alle elever har været til. Helle sammensætter værelserne på baggrund af interesser og en mavefornemmelse, som bygger på troen på, at netop den værelseskonstellation vil være god og givende for de to elever.

Skolens værelser har enten en god eller rigtig god størrelse og er enten af nyere dato eller er blevet renoveret for ikke så længe siden.

Eleverne skal selv holde værelserne i orden og står til ansvar for, at det afleveres i samme stand som ved modtagelsen.

Værelsesudsmykningen skal være sober, så det er hyggeligt for alle – det er trivselslæreren, der er smagsdommer.

Større elektriske apparater som fx. tv, køleskab, kogeplade og mikroovn er ikke tilladt på værelset, og af sikkerhedshensyn må der ikke tændes levende lys på værelserne.

Værelserne vil i nogle weekender være udlejet til gæster. Ved udlejning får eleverne 500,- kr. til elevkassen.

Eleverne får udleveret nummererede nøgler til deres værelse, som de er ansvarlige for. Hvis eleven smider sin nøgle væk, skal låsen omkodes, og der skal købes en ny nøgle. Dette vil koste ca. kr. 1.000,-. Vi vil sende en regning på beløbet.