tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Forældrekommentarer

“En fantastisk skole der virkelig ser den enkelte elev med deres forskelligheder, og møder dem lige der hvor de er. 🤗❤️ Vores ældste datter gik der for 3 år siden, og nu går hvor yngste datter der i 23/24. Og hun elsker det. ❤️”

Kirsten Høllsberg Wilkens, mor 23/24

“Virkelig fantastisk skole 💚
Lærerne er magiske, omsorgsfulde, utrolige skøre, og fantastiske til at møde de unge lige der hvor de har behov for det. 💚

Et ganske særligt sted 💚

Vi har barn nr. 2 på GE, og hun snupper sit 3. år næste år 🙏
Storebror gik på GE i 2 år , far har gået der og lillesøster glæder sig til at starte i 8. kl om 1 1/2 år ca. 😅🙌💚

Linda Dinesen, mor 23/24

Grejsdalens Efterskole er et sted, hvor eleverne kan få lov til at være sig selv – og det er vigtigt når man taler om teenagere, der har brug for plads og rum til at finde ud af hvem de selv er. Der er plads til forskellighed og en en fordomsfri samtale, og det forventes ikke, at man er tro mod andet end den, man er. Personalet er knivskarpe til at hjælpe det gode fællesskab på vej, har syn for den enkelte, og er fagligt kompetente. Det kristne menneskesyn på den enkeltes værd er ikke bare en teoretisk størrelse, men lever i høj grad dette ud i praksis i sin omgang med eleverne. Jeg giver skolen min varmeste anbefaling.

Thomas Frovin

Far til Ingeborg i 10:tro

Min datter går nu andet år på GE. Inden efterskolen var min datter en pige, som ikke fungerede ret godt socialt , stillede sig selv alt for høje krav - til sig selv, sin fremtoning, hvordan hun så ud, og det bevirkede, at hun ikke kunne rumme det faglige i sin skolegang.
I dag går hun i 10. klasse på GE og er en glad, social pige og hun er rykket meget på det faglige også.
I år har hun udtalt, at hun aldrig har følt sig så godt tilpas i en klasse (også fagligt ), som hun gør nu. Der er stadig lidt at arbejde med, men det bliver der taget hånd om på GE.
Hilsen en tryg og taknemmelig mor

Anonym mor

Mor til pige i 10. klasse

Det er en fantastisk efterskole, med gode værdier, som får alle til at føle sig velkommen. En efterskole, som kan rumme alle og som er med til, at forme, guide og vejlede deres elever, med hjertet på det helt rigtige sted. En efterskole, som jeg har og fremover vil, anbefale til andre.

Vicki Rasmussen

Mor til dreng i 8. klasse

Allerede fra første møde med skolen har vi været glade for den åbenhed og positive livssyn vi er blevet mødt med. Seriøs undervisning, tillid til eleven og os som forældre. Gode sociale udfordringer og omsorg fra alle skolens ansatte. Dejlig frisk personaleteam.

Lene Bundgaard

Mor til dreng i 10:tro

GE er en efterskole med hjertet på rette sted. Forstanderpar og lærere er engagerede, friske og glade, og VIL, at de unge mennesker trives.
Vi har oplevet et fantastisk samarbejde med skolen. En god og tæt kontakt og stor vilje fra skolen til at løse de udfordringer og problemer, der er opstået undervejs for vores barn i løbet af skoleåret. Vi vil på det varmeste anbefale skolen.

Linda og Søren Møller

Forældre til pige i 9. klasse

Grejsdalens Efterskole har for os alle i familien været en rigtig god oplevelse. Det en fantastisk lærerstab, efterskolen tilbyder de unge.
Skolen ligger perfekt i Grejsdalens natur, og der er ikke langt til byen med alverdens tilbud til eleverne.
Skolen bære præg af, at de unge er meget medbestemmende - også i undervisningen - og der er frihed under ansvar. Det kan vi godt lide. Det udvikler de unge mennesker.
Skolens nultolerance overfor mobning støtter vi op om, og den har givet vores datter al den ro, hun havde brug for, og gode kammerater.
Vi kan kun anbefale skolen til andre. Martine, vores datter, har haft tre fantastiske år og har selvfølgelig lært meget.

Maria og Klaus Sørensen

Forældre til Martine i 10:kunst

Two thumbs up!
Grejsdalens Efterskole er det bedste valg, vi har truffet for vores barn. Vi oplever en skole, som gør rigtig meget for at sammensætte og rumme alle de unge mennesker, som dem, de er, og med det, de har i bagagen hver især. Der bliver skabt et sammenhængende fællesskab på tværs af forskelligheder, og vi har stor beundring for det engagement ikke blot ledelsen og lærerne, men alle skolens ansatte lægger i at skabe gode relationer til eleverne - og det virker. Eleverne er trygge ved de voksne og bruger dem i hverdagen på en måde, som vi ikke har oplevet i andre skolesammenhænge.
Grejsdalens Efterskole er et trygt og godt sted at være og lære i en vigtig periode af livet, hvor mange grundsten lægges og vigtige livsvalg træffes.

Anne-Dorthe Moesgaard Christensen

Mor til Ingeborg i 10:tro