tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Medbringe- og pakkelister

Medbringe- og pakkelister

Gennem det næste års tid danner GE rammen om en ny hverdag. Derfor er der nogle ting, som er nødvendige at have med, for at man får det optimale ud af sit ophold. Andre kan med fordel medbringes. Mærk gerne alle ejendele med navn.

Vi har på hjemmesiden et direkte link til det tøj og de sportsartikler, som du måske har brug for. Sport24 er vores forhandler, og du får tingene til en god pris.

 

Særlig information i forhold til cykel

Det er meget vigtigt, at eleven har en køreklar cykel med lys. Den skal altid stå på anviste plads og være låst. Hvis der er behov for reparationer af fejl og mangler, sørger eleven selv for at disse udbedres hos en cykelhandler. Hvis ikke dette sker, vil skolen sørge for det og sende regningen til forældrene. Der ligger tre cykelhandlere inden for to kilometers afstand.

Undgå udlån af cyklen for elevens egen skyld. Det er flere gange sket, at en udlånt cykel er blevet stjålet nede i byen.

Vi anbefaler, at eleven kører med cykelhjelm. Eleven SKAL benytte cykelhjelm, hvis han/hun cykler i forbindelse med undervisning.

Pakkeliste til ture

Mindst tre gange i årets løb skal vi på ture væk fra skolen. En kort tur til en destination i Danmark, i januar til Sverige og på et tidspunkt i skoleåret en tur til Budapest eller Italien. Pakkelister sendes ud til elever og forældre i tiden op til turene.

Tjekliste til skituren

Det er koldt, blæsten kan godt bide lidt, og så er der masser af sne. Det skal vi selvfølgelig medregne, når vi pakker kuffert til skituren.

Vi har lavet en tjekliste, som I kan bruge som inspiration og hvor I kan krydse af og se, om I har alt, hvad man skal bruge til en skitur.

Pakkeliste Italien marts 2024

Forhåbentlig venter lækkert forårsvejr når vi tager til Italien sidst i marts. Vi er af sted i 7 dage.

Pakkelisten sendes ud til forældrene inden turen.