tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Sport

Sportslinjen

Vi ved det godt. Du elsker at lære nye sportsgrene. Du nyder at mærke din krop arbejde og pumpe blodet rundt i dine årer og de ømme muskler dagen derpå. Du nyder sved på panden og konkurrenceelementet, når kammeraterne stiller op til kamp. Derfor ved vi også, at du vil ELSKE sportslinjen på GE.

Du vil opleve fællesskab, sammenhold og mere energi til hverdagen. Som noget nyt får du også en ungdomstræneruddannelse, som vores lærere kører sammen med DGI. Så whats not to like. Meld dig til med det samme. 

På sportslinjen vil du blive introduceret for 5-7 forskellige sportsgrene. Tanken med de valgte sportsgrene er, at der skal være en stigende læringskurve i forløbet, samtidig med at du selv oplever, at du bliver skarpere og skrappere til sporten.

En integreret del af undervisningen på sportslinjen være, at du får en ungdomstræneruddannelse med både praktik og diplom, som du måske kan bruge i din lokale idrætsforening efterfølgende.

Nogle af de sportsgrene, du kan møde, er bl.a. fodbold, volley, trail og fitness med crossfit, badminton og discgolf. Fælles for dem er, at du har mulighed for at udvikle dig personligt og sportsligt i samspil med andre.

Vi vil træne hen mod forskellige stævner og løb, hvor vi dyster mod andre efterskoler. Her vil der også være fokus på den mentale forberedelse, da vi oplever noget af den nervøsitet og magi, der ligger i at deltage i et stævne.

Undervisere

Allan Hovaldt

Stefan Brix