tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Forældreinformation

Information til forældrene

Som forældre kan man sidde med rigtig mange spørgsmål i forhold til et efterskoleophold. Mange af spørgsmålene kan du finde svarene på i vores indholdsplan (læge, tandlæge, obligatoriske weekender, forældrearrangementer, skole-/ hjemsamarbejde).

Har vil vi give dig et par links til spørgsmål om økonomi og transportmuligheder. Og som altid: Er du i tvivl om noget, så ring eller skriv til os!

 

 

Økonomi

At sende sit barn på efterskole er en investering i fremtiden. Sådan noget kan ikke gøres op i penge. For mange er det dog et spørgsmål om penge, for det er ikke gratis.

Prisen for et efterskoleophold opgøres i en ugepris ganget med antallet af uger, som skoleåret varer. Hvad man som familie selv skal betale, udregnes ved at staten på baggrund af ens indtægt to år bagud udregner et tilskud, som trækkes fra ugeprisen. Hermed får man egenbetalingen.

Her er et link til en betalingsoversigt for skoleåret 2020-21: Betalingsoversigt

Det må aldrig blive økonomien, der i første omgang spænder ben for et efterskoleophold. Vi bliver tildelt nogle penge, som er øremærkede til at hjælpe i situationer, hvor den enkelte familie ikke selv kan få det til at hænge sammen, eller hvor fx sygdom eller arbejdsløshed har ændret indtægten væsentligt fra beregningsgrundlaget.

Er du i tvivl, så kontakt os.

Se mere om betaling og andre emner i drop down menuen til dette punkt. Kan ses ude til venstre i menuen på denne side.

Transport

Transport til og fra efterskole vil aldrig blive nemmere end hos os. Uanset om du kommer fra øst, vest, syd eller nord, så er bus- og togforbindelserne rigtig gode.

Bybussen kører lige til døren. Du kan se den nuværende køreplan lige her: Køreplan Rute 5

Er du mere til en rask lille gåtur, så er der lige i underkanten af 3 kilometer til banegården. Via DSB’s onlinebestilling kan du bestille din billet. Det gør du her.

Du kan køre til og fra banegården på togbilletten.

Du kan læse flere forældreinformationer i undermenuerne: