tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Ny linjefagsstruktur

En anden ændring er i forhold til vores linjefag. Fremover vil vores fem linjefag være

  • Kunst og design
  • Sport
  • Forfatter
  • Medie og grafik
  • Esport

Hvis du kender os i forvejen, så vil du bemærke, at Musik og performance nu ikke længere er et linjefag. Årsagen er, at vi ændrer i strukturen i 10. klasse. Hvor man tidligere i 10. klasse har kunnet vælge mellem 3 spor a 8 lektioner (medie, tro og kunst), så vil man nu skulle vælge to linjefag a 4 lektioner. Den ene blok bliver 10:KUNST, 10:MEDIE og 10:MUSIK. Den anden blok bliver 10:TRO, 10:DESIGN og 10:OUTDOOR..

Det giver tre nye linjefag i 10. klasse. 10:design, vil sikre, at der stadig er 8 lektioners undervisning inden for kunst og medie. 10:outdoor ligger for os fint i tråd med vores sportslinje og giver os mulighed for at tænke denne linje med, når vi skal anvende de ny kvadratmeter på nabogrunden på den anden side af åen. 10:musik rykker vi op i 10. klasse for at styrke vores samlede musikprofil. Der vil nemlig komme et nyt musikvalgfag, så elever i 8. og 9. stadig kan få meget musik og elever i 10. kan få meget mere musik. Der vil også være valgfag for alle elever, der introducerer eleverne til 10:outdoor og 10:tro, så man har en fornemmelse af, hvad man får, hvis man vælger at gå på GE i 10. klasse.

De kommende uger vil de lærere, som kommer til at undervise på linjer og valgfag, til at arbejde med at lave en klar fordeling af, hvad der kommer til at foregå hvor. Fx vil lærerne tage stilling til, hvad forskellige skal være på 10:kunst, 10:design og kunst og design linjen.

Det var mange ord – hvis du er mere til illustrationer, så kan du i spalten til højre få et overblik over ny dagsrytme og ny linjefagsstruktur.

Hør forstander René fortælle om dette i videoen til højre.

 

Del:

Nyeste indlæg

Seneste nyhedsbrev

Decembers nyhedsbrev er lige landet i abonnenternes mailbokse. Der er bl.a et mindeord for René,

Seneste nyhedsbrev

Septembers nyhedsbrev er lige landet i abonnenternes mailbokse. Der er en velkomsthilsen fra forstanderen, en

Fantastiske Rønbjerg

September måned bød på endnu en dans med Rønbjerg Feriecenter, Livø og ryste-sammen-aktiviteter i nye

Kontakt skolen