tilmeld-3

Malene Munk

Jeg er uddannet køkkenleder i 1994 og har siden arbejdet både i delikatesser, almindeligt plejehjem og psykisk plejehjem og Vejle sygehus, hvorfra jeg kom til Grejsdalens Efterskole 1. oktober 2021 efter en stilling gennem 18 år som ernæringsassistent og elevvejleder.

 
Jeg synes, jeg har verdens bedste job i form af at kunne få lov til at lave lækker, sund, velsmagende mad efter alle kunstens regler og med hjerte til alle de skønne elever og personale, som hver dag beriger min hverdag med sjov, hygge og gode samtaler om alt mellem himmel og jord, samt det supergode samarbejde på tværs af faggrupper, hvor vi sår små frø fra første dag i alle elever og gennem året kan være med til at se hvordan de frø bliver til blomster, som blomstrer, når skoleåret er slut. Jeg elsker at se, hvordan de unge mennesker vokser, deres sejre og rejser, glæde og smil.
 
Alle er mere end velkomne i køkkenet om det bare er for en krammer, en kop kaffe for at snakke eller lige se, hvad skal vi have at spise.
 
Privat er jeg gift med Henrik. Vi bor i Vejle og sammen har vi Nicoline på 23, som bor og studerer i Ålborg, og Chenette på 21 og vores gravhund Bailey.

I min fritid løber jeg, går tur med hunden, er sammen med familien, jeg slapper af med at gå i haven, se en god film og læse en god bog og så elsker jeg at rejse både til Norge på camping samt til sydens sol og varme på camping og på ski om vinteren med familien.

Ernæringsassistent

Ansat på Grejsdalens Efterskole 1. oktober 2021