tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Medie

Er det fedt at lave film og arbejde med lyd og billeder? – her er faget til dig!

Vi skal lave nogle megafede produktioner!

De film, vi producerer, skal være af så god kvalitet, de kan vises på sociale medier, og vi kan være stolte af dem.

For at komme dertil skal vi i dybden med, hvad der giver de gode produktioner. Du vil af læreren blive indført i storyboard, underlægningsmusik, lydoptagelser, kamerabrug. Redigeringen skal fuldende det færdige produkt med præcision og finesse.

Vi redigerer i Adobe Premiere pro. I redigeringsprocessen vil vi arbejde med transform og forskellige masker (bla. også draw mask og greenscreen).

Genrene kan spænde meget vidt – lige fra gyser over forfilm og musikvideo til dokumentar – og I er med til at bestemme.

Vi stiller udstyr til rådighed bl.a. kameraer, stativer, mikrofoner, imac til at redigere i de førnævnte redigeringsprogrammer. Hvis du har et ønske om at bruge dit eget,er du velkommen til det.

[cl-review quote=”På medieholdet har vi ansvaret for Årsvideo. Vi skal samle videoer ind fra de andre elever. Og så skal vi selvfølgelig lave nogle film fra optagelse til redigering.” author=”Frederik Enevoldsen” occupation=”lærer, medie” avatar_image=”5544″ layout=”modern”]

[cl-review quote=”Det er rart, at man ikke behøver være den bedste til det. Vi får bygget på undervejs.” author=”Christina Pedersen” occupation=”elev, 10. klasse fra Odder” avatar_image=”4658″]

 

medie_facebook

 

 

 

 

Kontakt skolen

Del: