tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Grejsdalens Efterskole udvider

Mange efterskoler har udvidet i mange år. På elevpladser og på personalefronten. Det har vi også på GE i år. 2 ekstra pladser er blevet oprettet, og vi har ansat en ekstra lærer.

Det er dog slet ikke det, som det handler om – det handler i stedet om alle de andre områder I elevernes liv, hvor vi udvider deres livsforståelse og livsindhold.

  • Vi udvider elevernes horisont. Vores elever bliver klogere på livet. De bliver livsduelige og vil efter efterskoleopholdet have et nyt syn på livet, mennesker og sig selv.
  • Vi udvider elevernes fællesskab. Alle elever har efter et år eller flere på efterskole fået nye venner og er blevet en del af et fællesskab, der er større end dem selv.
  • Vi udvider elevernes faglighed. Det giver næsten sig selv i forhold til elevernes boglige kundskaber. Med linje- og valgfag har elevernes også muligheden for at bliver klogere på mange andre faglige områder.
  • Vi udvider elevernes tolerance. Et år i tæt fællesskab med op til 90 andre teenagere, en ny klasse og en værelseskammerat giver en værdifuld indsigt i, at tolerance er vigtig, hvis man selv vil tolereres. Eleverne forstår og favner bredere.
  • Vi udvider elevernes åndelige dimension. Eleverne får med et dybere indblik i kristendommen gennem lærernes personlige historier et indblik i, hvorfor og hvordan nogle mennesker tror på Gud.

Der er ingen tvivl om, at et år på Grejsdalens Efterskole sætter spor. Som elev kan man træde sine egne fodspor, men man kan også vælge at vandre i de spor, som er sat af personale eller tidligere elever i skolens lange historie.

Kom forbi i januar eller februar (eller når som helst) og hør, hvordan et ophold på GE også kan udvide DIN horisont og dit liv! Book en opringning fra os og så finder vi sammen ud af, hvornår det passer bedst, at I kommer forbi og besøger vores dejlige efterskole. Velkommen hjem!

Del:

Nyeste indlæg

Seneste nyhedsbrev

Decembers nyhedsbrev er lige landet i abonnenternes mailbokse. Der er bl.a et mindeord for René,

Seneste nyhedsbrev

Septembers nyhedsbrev er lige landet i abonnenternes mailbokse. Der er en velkomsthilsen fra forstanderen, en

Fantastiske Rønbjerg

September måned bød på endnu en dans med Rønbjerg Feriecenter, Livø og ryste-sammen-aktiviteter i nye

Kontakt skolen