tilmeld-3

Grejsdalens Efterskole udvider

Mange efterskoler har udvidet i mange år. På elevpladser og på personalefronten. Det har vi også på GE i år. 2 ekstra pladser er blevet oprettet, og vi har ansat en ekstra lærer.

Det er dog slet ikke det, som det handler om – det handler i stedet om alle de andre områder I elevernes liv, hvor vi udvider deres livsforståelse og livsindhold.

  • Vi udvider elevernes horisont. Vores elever bliver klogere på livet. De bliver livsduelige og vil efter efterskoleopholdet have et nyt syn på livet, mennesker og sig selv.
  • Vi udvider elevernes fællesskab. Alle elever har efter et år eller flere på efterskole fået nye venner og er blevet en del af et fællesskab, der er større end dem selv.
  • Vi udvider elevernes faglighed. Det giver næsten sig selv i forhold til elevernes boglige kundskaber. Med linje- og valgfag har elevernes også muligheden for at bliver klogere på mange andre faglige områder.
  • Vi udvider elevernes tolerance. Et år i tæt fællesskab med op til 90 andre teenagere, en ny klasse og en værelseskammerat giver en værdifuld indsigt i, at tolerance er vigtig, hvis man selv vil tolereres. Eleverne forstår og favner bredere.
  • Vi udvider elevernes åndelige dimension. Eleverne får med et dybere indblik i kristendommen gennem lærernes personlige historier et indblik i, hvorfor og hvordan nogle mennesker tror på Gud.

Der er ingen tvivl om, at et år på Grejsdalens Efterskole sætter spor. Som elev kan man træde sine egne fodspor, men man kan også vælge at vandre i de spor, som er sat af personale eller tidligere elever i skolens lange historie.

Kom forbi på efterskolernes dag og hør, hvordan et ophold på GE også kan udvide DIN horisont og dit liv! Søndag d. 26. september fra 13-17 slår vi dørene op og byder indenfor til en rundvisning, en samtale og et lækkert kaffebord. Velkommen hjem!

Menu

Facebook