tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Nye tiltag på linjerne

I nogle år havde vi på Grejsdalens Efterskole haft et hav af valgfag med fokus på medier, musik, kunst og sport. Det virkede dog ikke som om, vi fik fat i ret mange elever, som for alvor brændte for at producere medier, spille musik, lave kunst eller dyrke sport.

Derfor tog vi for et par år siden en vigtig beslutning: Linjefagene skulle tilbage på Grejsdalens Efterskole. Siden har vi introduceret fem linjer: Sportslinjen, forfatterlinjen, musik & performancelinjen, medie & grafiklinjen og kunst og designlinjen.

Nu er eksperterne begyndt at vende tilbage. Vi har dygtige kunstnere, musikere, mediefolk. Vi har elever, der elsker høj puls og nogle der drømmer om at udgive den næste Harry Potter.

Med dygtige elever følger også flere krav til det udstyr og de tilbud, vi stiller eleverne i udsigt. Ydermere er vi i dette skoleår begyndt med det største elevhold i 8 år. Det betyder ligeledes, at rammerne bliver mere presset.

Det besluttede vores handlekraftige bestyrelse i sidste uge at gøre noget ved:

  • Musiklinjen skal have to musiklokaler. Det betyder, at det nuværende lækre musiklokale i Salen suppleres med et lokale mere. Musiklærerne er i gang med forberedelserne til at købe instrumenter, så det kan sættes i værk hurtigst muligt.
  • Medielinjen vil fra januar komme til at råde over et par ekstra maskiner, så vi bedre kan producere de film og grafiske produktioner, som vi gerne vil. Desuden vil vores streaminglokale flytte til et større lokale, hvilket giver os muligheden for på sigt selv at producere vores stort anlagte og livetransmitterede medieugeproduktion.
  • Kunstlinjen får til december en ny keramikovn, som kan levere de temperaturer, som sætter de kreative elever i stand til at arbejde med såvel stentøj, keramik og glas.

Vi glæder os til at give nuværende og fremtidige elever endnu bedre muligheder for at udleve deres kreative drøm på Grejsdalens Efterskole.

Del:

Nyeste indlæg

Seneste nyhedsbrev

Decembers nyhedsbrev er lige landet i abonnenternes mailbokse. Der er bl.a et mindeord for René,

Seneste nyhedsbrev

Septembers nyhedsbrev er lige landet i abonnenternes mailbokse. Der er en velkomsthilsen fra forstanderen, en

Fantastiske Rønbjerg

September måned bød på endnu en dans med Rønbjerg Feriecenter, Livø og ryste-sammen-aktiviteter i nye

Kontakt skolen