tilmeld-3
Søg
Close this search box.

René Dahl Brorson

Hvor gammel jeg er, vil jeg ikke komme ind på – det plejer eleverne at have meget sjov ud af at gætte på. Jeg kan dog afsløre, at jeg har været gift med Helle siden 1994 og sammen har vi fire dejlige børn født mellem 1996 og 2005.

Jeg elsker mit arbejde, men elever, der har oplevet andre forstandere og skoleledere siger, at jeg ikke er en helt normal en af slagsen. Det gør mig glad. Jeg VIL nemlig ikke være en kontormus, som kun har masser af administrativt arbejde. Jeg VIL lære mine elever at kende. Jeg vil undervise – som regel i dansk på 10. årgang. Jeg vil have lov til at glæde mig i og over de gode relationer med eleverne.

Det bedste ved mit arbejde er, når medarbejderne er motiverede, og vi sammen formår at finde opgaver til dem, som de brænder for. Noget andet godt er som beskrevet ovenfor de gode relationer med eleverne: de gode samtaler, de alvorlige samtaler, de sjove samtaler og oplevelser – at få lov til at være en forskel i et ungt menneskes liv.

Mine interesser er forskellige. Jeg elsker at skrive (sangtekster, skønlitteratur). Jeg er vild med fodbold og har været fan af AGF siden 1992. Helle og jeg kommer i Lindved IM og Grejsdal Kirke.

Jeg håber at møde dig og lære dig at kende!

Lærer, tillidsmand og informationssekretær på Grejsdalens Efterskole fra 1. aug. 2001 til 31. juli 2007.

Forstander på Søndbjerg Efterskole fra aug 2007 til 31. jan. 2012

Forstander på Grejsdalens Efterskole fra 1. feb. 2012.