tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Nye bestyrelsesmedlemmer

I tirsdags holdt vi på GE det udsatte repræsentantskabsmøde. Det skulle efter vedtægterne have været afviklet i april, men corona udskød løjerne. 

Også til det udsatte møde måtte nogle af repræsentantskabets medlemmer melde forfald pga. corona. Ikke desto mindre var flere end 40 mødt op til det møde, der på forhånd var annonceret som et farvel til bestyrelsen for Andreas Bryld og Allan Kristensen. Dermed slutter ikke mindre end to æraer. Andreas har siddet i bestyrelsen i ni år og var den sidste i bestyrelsen, som var med til det møde, hvor Helle og René blev ansat som forstanderpar på GE. Andreas har gjort et kæmpearbejde i bl.a. vores forretningsudvalg og byggeudvalg. Det har altid for Andreas handlet om at få skabt nogle artefakter – og vi kan roligt konstatere, at Andreas har sat sit vigtige aftryk.

Allan Kristensen har siddet en periode mindre. Han er tredje skud fra Kristensen-stammen, der gennem mere end 20 år har været repræsenteret i bestyrelsen på GE. Allan far var gennem mange år formand, bror Kristian repræsenterede mange år elevforeningen og altså i de seneste seks år har Allan knoklet i byggeudvalget.

TAK til både Andreas og Allan for et stort arbejde og hjerte for GE.

I deres sted er to nye indtrådt i bestyrelsen. Den ene er ikke et ny ansigt for GE-entusiaster. Thomas Frovin har tidligere været ansat. Nu træder han ind i bestyrelsen for i hvert fald de næste tre år. Thomas bor uden for Vejle og er ansat i Areopagos.

Det andet nye bestyrelsesmedlem valgt af repræsentantskabet, sidder allerede i bestyrelsen. Pia Ælmholdt har i mere end et år repræsenteret IM Vejle. Nu er hun flyttet til Lindved og er i stedet valgt for de næste tre år af repræsentantskabet.

Vejle IM har i stedet udpeget Carl Schou som deres nye repræsentant i bestyrelsen. 

Som suppleanter blev Steffen Engedal, Kolding, valgt som førstesuppleant, og Inger Feldtmose Jørgensen, Hinnerup, valgt som andensuppleant.

Del:

Nyeste indlæg

Seneste nyhedsbrev

Decembers nyhedsbrev er lige landet i abonnenternes mailbokse. Der er bl.a et mindeord for René,

Seneste nyhedsbrev

Septembers nyhedsbrev er lige landet i abonnenternes mailbokse. Der er en velkomsthilsen fra forstanderen, en

Fantastiske Rønbjerg

September måned bød på endnu en dans med Rønbjerg Feriecenter, Livø og ryste-sammen-aktiviteter i nye

Kontakt skolen