tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Tinenaia Petersen

Min historik på Grejsdalens Efterskole startede 2010 med en 10 måneders virksomhedspraktik hos Lise på kontoret. I 2012 fik jeg lov til 5 måneder mere. Glæden var stor!

Da jeg var færdig med mit ressourceforløb og klar til at søge flexjob, var der én arbejdsplads, jeg brændende ønskede at blive ansat på – Grejsdalens Efterskole! Tænk, jeg fik mit ønske opfyldt og har siden februar 2014 været sammen med Lise på kontoret hver tirsdag, onsdag og torsdag.

Jeg ELSKER min arbejdsplads! Ledelse og kolleger er næstekærlige og rummelige, som ikke oplevet andre steder.

Det giver livsglæde, smil og inspiration at møde alle vore elever i dagligdagen. At opleve deres sammenhold, deres glæde ved at være en del af skolen samt dét, vi står for, at følge dem i den rivende udvikling, de alle gennemgår ved at være her, at se de unge mennesker blomstre, skabe nye relationer og nogle vælge nye gode retninger at bevæge sig i.
Mange af eleverne kommer på kontorvisit. Nogle for at dele deres glæde over en oplevelse, nogle for at dele deres sorg over en oplevelse, flest for at få et hjerteligt og varmt ”mor”-knus, som jeg meget gerne deler ud J

Privat bor jeg med min mand Torben og vore to børn Zille (f. 2006) og Sander (f. 2002). Det meste af min fritid bruger jeg med min familie. Vi elsker at sejle med vores lille motorbåd, holde campingvognsferie i DK, tage på små udflugter og nyde hus og have.

Jeg har en stor forkærlighed for god chokolade og mit strikketøj.

Ansat 2010
Sekretærassistent