tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Stephan Skjøtt

Mit officiele navn er Stephan Rugager Skjøtt, men jeg er nok mest kendt under navnet “Stev”. Grunden til at jeg blev lærer, var ikke for at undervise. Forstå mig ret, den del af jobbet kan jeg også godt lide. Men hvis jeg kun skulle undervise fra 8-15 hver dag, havde jeg fundet et andet job. Det, jeg elsker ved mit job, er muligheden for at få nogle gode relationer til eleverne. Lære dem bedre at kende, lære dem at se anderledes på dem selv, og åbne verdenen op for dem. Af og til sker det endda, at de åbner verdenen lidt op for mig. De dage, jeg kommer gladest hjem fra arbejde, er dem, hvor jeg har gjort en forskel for en elev. Rykket på nogle opfattelser. Nuanceret farveskalaen en smule. Du ved.

Jeg er født og opvokset i Israel, hvor jeg gik på en international skole. Det har resulteret i, at jeg fra barns ben har skullet se verdenen fra andres perspektiver, og acceptere, at vi alle er anderledes og at min måde at se tingene på, ikke nødvendigvis er den rigtige, den er bare min. Desuden gjorde det, at jeg lærte engelsk, inden jeg lærte dansk, og derfor føler mig rimelig kvalificeret til at undervise i engelsk.

Udenfor min boglige ekspertise har jeg spillet musik i over 10 år, og elsker at synge og spille. Det er også indenfor dette område, at jeg føler, at jeg kan nå ind til eleverne. Jeg forsøger hele tiden at holde mig opdateret på, hvad der sker indenfor musikkens verden. Og bruger denne indgangsvinkel til at forbedre mine relationer til eleverne. Af andre personlige interesser går jeg meget op i volleyball og amerikansk fodbold. Jeg har selv spillet begge dele, og jeg har stadig ikke mødt min overmand hvad angår viden om NFL.

At undervise på 10tro giver mit job endnu mere mening. Min tro er forplantet i alt hvad jeg gør, og når jeg en gang i mellem får lov til at få et indblik i hvad eleverne tror og tænker, kan jeg blive helt igennem glad.

Jeg bor i Vejle med min kone og dejlige datter. Vi er en aktiv del af Frimenigheden Broen. 

Ansat 1. januar 2022 i et barselsvikariat
Lærer