tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Maj rimer på medaljer

Som optakt til næste skoleårs indførelse af sportslinjen på GE, har maj været en dejlig bekræftelse på, at vi allerede nu har elevpotentialet til at gøre det godt og have det sjovt og hyggeligt samtidigt.

Volleyholdene deltog i det stort anlagte Vejlestævne med deltagelse af adskillige idrætsefterskoler. Drengeholdet tog guldet i deres række. Pigerne kæmpede sig til sølvet.

I sidste uge deltog flere elever i Kragelundløbet. Louise Millnitz vandt løbet i 10,5 kilometer. Marna í Bartalsstovu tog sølvet på 3,9 kilometerruten. Benjamin Egedal og Jakob Klausholm endte lige uden for medaljepladserne med en 4. og 5. plads på distancen over 10,5 kilometer.

Gode præstationer med smil på læben, der beviser, at man ikke behøver have spidse albuer og være i et intenst konkurrencemiljø for at præstere gode resultater.

Internt har Bjarne Skinhøj afviklet det årlige triatlonmed adventureholdet. Her kæmpede Louise Millnitz sig til sejren blandt pigerne, men Benjamin Egedal snuppede førstepladsen foran sidste års vinder, Torben Jørgensen.

Louise øverst på skamlen.
Marna næstøverst på skamlen.

 

Del:

Nyeste indlæg

Seneste nyhedsbrev

Decembers nyhedsbrev er lige landet i abonnenternes mailbokse. Der er bl.a et mindeord for René,

Seneste nyhedsbrev

Septembers nyhedsbrev er lige landet i abonnenternes mailbokse. Der er en velkomsthilsen fra forstanderen, en

Fantastiske Rønbjerg

September måned bød på endnu en dans med Rønbjerg Feriecenter, Livø og ryste-sammen-aktiviteter i nye

Kontakt skolen