Kostpolitik
Kostpolitik på GE
Køkkenet spiller en stor og vigtig rolle på Grejsdalens Efterskole. Køkken og spisesal er med til at danne ramme om det sociale liv ved de daglige måltider og arrangementer på skolen. I køkkenet vil eleverne blive mødt af faglært personale med pædagogisk indsigt og indstillingen, at der er plads til den enkle elevs kunnen.
Køkkenet byder på sund og varieret kost. Vi laver mad fra bunden og med kærlighed. Maden er bæredygtig og laves med sæsonbestemte råvarer. Vi tager et miljøansvar og arbejder på at mindske madspild og kødforbrug.
Der serveres 6 måltider dagligt
Kl. 7.15 serveres morgenmad
Div. morgenmadsprodukter
Hjemmebagt franskbrød
Havregrød
Yoghurt
Smør, ost og hjemmelavet marmelade
Mælk og vand
Kaffe og the
Kl. 9.45 serveres formiddagsmad
Hjemmebagte grovboller
Kl. 12.15 serveres frokost
En varm ret med tilhørende salatbar
Kl. 15.10 serveres eftermiddagsmad
En lille snack
Kl. 17.30 serveres aftensmad
Rugbrød med pålæg og evt. lune retter
Kl. 21.00 serveres aftenkaffe
Hjemmebagte boller og frugt
Weekendmad
Lørdag
Typisk bliver der serveret brunch omkring kl. 10.30
Om eftermiddagen bliver der hygget med kage
Aftensmaden er en varm ret, det kan være lasagne, mexicanske pandekager, hotdog, pizza etc.
Søndag
Ligner meget hverdagen, dog starter dagen senere.
Vagtlæreren bestemmer selv maden i deres weekender, og vi prøver at opfylde deres ønsker 😊
Grejsdalens kostråd
- Spis sundt og varieret
- Spis grønsager og frugt hverdag
- Spis mindre kød
- Spis kartofler, ris eller pasta hverdag
- Spis mad med fuldkorn
- Spis mindre sukker
- Sluk tørsten med vand
Køkkenpersonale
Helle Thrane
Malene Munk
Hold dig opdateret
på efterskolens nyheder
Bliv opdateret på hvad der sker på efterskolen. Klik herunder for at modtage vores nyhedsbrev