tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Jakob Fischer-Nielsen

Hvor er livet fyldt med dejlige ting man kan nyde, undersøge og blive klogere af. Jeg elsker at være efterskolelærer, hvor vi kan bruge tid på uddannelse af hele mennesker. Vi kan læse, spille musik, tegne, fordybe os, hygge, fjolle, vandre, lave perleplader og tale om livets store spørgsmål i en stor dejlig blanding på vores smukke skole.

Jeg er uddannet lærer i 2001 og har prøvet lidt af hvert, men hele min livshistorie får I ikke nu. Jeg har dog undervist i stort set alle fag – undtagen blokfløjte og et par få andre. Jeg brænder mest for dansk og idræt – for det er sjovt nok også det jeg hygger mig med i min fritid.

Jeg nyder at læse en bog, cykle en tur eller vandre. Lige nu læser jeg Thomas Sjödin og George Orwell. Jeg elsker både klassikerne og de nye. Derfor nyder jeg at undervise i dansk og på forfatterlinjen.

 

Derudover er der endnu et vigtigt personlighedstræk. Jeg elsker fodbold og er stor VB-fan!,

Lærer

Tidligere viceskoleleder på Lukasskolen i Vejle

Tidligere skoleleder ved friskole i Bramming

Ansat på Grejsdalens Efterskole 1. januar 2022 i et årsvikariat.