tilmeld-3

Glædelig jul

Kære læser
Det har været et hektisk efterår med tiltagende coronapres.

På GE holder vi hovedet højt. Vi har endnu ikke været sendt hjem pga smitte blandt vores elever. Stor præstation af eleverne og deres forældre. Godt gået!

Nu er vi taget på juleferie, og skal forsøge at samle lidt op på hvad der er sket de sidste par måneder, hvor vi ikke har opdateret nyhedsstrømmen. Før vi gør det, så kan vi afsløre et nyt tiltag: Ugen, der gik. Det bliver et nyt indslag hver fredag. Her vil vi fortælle lidt om ugens aktiviteter, lægge billeder op og kigge lidt frem. Dermed kan du også regne med, at du kan finde nyt hver uge.

I billedslideren til højre kan du se billeder fra forskellige hverdagsaktiviteter med hygge på kontoen. Vi har også linket til vores profiler på instagram og facebook. Her er endnu flere billeder og videoer.

Med dette vil vi fra GE ønske jer alle en fantastisk jul og et forhåbentligt lykkebringende og på sigt coronafrit 2021. Glædelig jul!

Del:

Nyeste indlæg

Releaseparty for antologi No2

Kysser månen godnat ”Et stolt øjeblik!” Sådan beskriver forstanderen på Grejsdalens Efterskole releasepartyet for forfatterlinjens

Ny bestyrelsesformand

Ny bestyrelsesformand Tirsdag d. 7. juni fik vi på Grejsdalens Efterskole ny bestyrelsesformand. Efter mange

Kontakt skolen