tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Efterskolernes aften er aflyst.
Den faste besøgsaften i januar er aflyst. Men frygt ikke. Du kan stadig besøge os – og du har medindflydelse på, hvornår det skal være.
Klik på knappen nedenfor og bestil en opringning fra os. Så finder vi sammen ud af, hvornår det bedst kan passe, at I kommer forbi og se vores dejlige skole.

Klik her og bestil en opringning, så finder vi sammen en dato for rundvisning

Se en af vores film og bliv klogere på GE

Seneste nyheder

Ledige pladser i skoleåret 2022-2023. Læs mere? Klik her.

0
Ledige pladser på 8. årgang 2022/2023. 3 ledige drengepladser.
0
Ledige pladser på 9. årgang 2022/2023. 3 ledige pigepladser. Resten drenge. Rift om pigepladserne.
0
Ledige pladser i 10. 2022/2023. Alle indmeldelser fra 7. februar går direkte på venteliste. Vi kontakter, når og hvis, der bliver en ledig plads.

Antallet af ledige pladser på klassetrinene siger IKKE noget om pladser på linjefagene. Der er ikke loft på linjefagene.

Videohilsner fra forstanderen

Præsentationsfilm

Se vores lækre film om vores dejlige fællesskab på GE. Smag på livet!

Linjefag for dig

Vi har en bred vifte af spændende linjefag. Det er noget for enhver smag. Linjerne er: Musik og performance, Kunst og design, Sport, Medie og grafik og Forfatter. Klik her og læs mere.

Fokus på nærvær

Vi vil skabe gode og trygge rammer for nærvær, læring og trivsel. Du er en vigtig brik. Vi tror på dig! Derfor giver vi dig det bedste fællesskab, den bedste undervisning og de bedste rammer.

Fede fag i fremragende selskab, så er GE stedet

På Grejsdalens Efterskole kan du vælge mellem masser af spændende linjefag og valgfag.

Musik & performance, kunst & design, sport, medie & grafik og forfatter er de fem linjefag, som du kan vælge iblandt. Linjefagene fylder torsdag formiddag. I to andre blokke med valgfag kan du give dig selv en op opleveren med et hav af forskellige valgfag.

Er du elev på 10. årgang, skal du vælge et fokus for dit skoleår. Det kan være medie, tro eller kunst. Fokusfagene fylder otte lektioner i skemaet fordelt på to dage.

#grejsdalensefterskole på Instagram

Besøg og du skal finde. Velkommen hjem!