tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Grafisk Design

Lær at udvikle kreative tanker fra idé til færdigt produkt med photoshop, indesign eller illustrator.

I Grafisk Design er kreativiteten i fokus. Du vil lære at udtrykke dig kunstnerisk ved brug af forskellige medier og virkemidler indenfor den grafiske genre. Du bliver god til at vurdere samspillet mellem typografi, form, komposition og farve.

Du kommer til at designe plakater, postkort og magasiner. Arbejde med logodesign, visuel identitet, bogdesign og annoncer.

Vi har vores egen vinylcutter og varmepresser, hvor du kan designe og trykke din egen t-shirt eller trøje.

Programmerne hedder illustrator, photoshop og indesign, og her dykker vi ned i vektorgrafik, layers, masker, blending, typografi + en masse andet. Vi går efter så enkel instruktion som mulig og så masser af tid til at lege selv.

Du kan vælge at arbejde på din egen maskine eller på en af vores iMacs, da du vil få din egen licens til Adobes programmer hos os.

Derudover har vi en vinylcutter (Summa D60FX) og en varmepresser, samt flere Wacom pen-tablets (Cintiq16 og Intuos Pro).

 

[cl-review quote=”Grafisk Design er et nyt fag på GE, og jeg glæder mig til at føre jeg ind i Adobes fede programpakker, så I kan fremstille stilfulde og lækre produktioner.” author=”Johannes Toftdal” occupation=”lærer, grafisk design” avatar_image=”6527″ layout=”modern”]

 

emilie-illustrator
Emilie Møllers første værk

[cl-review quote=”Jeg interesserer mig for det kreative og så er det hyggeligt at lære det. Vi får også en god undervisning i Adobes programmer Indesign, Illustrator og Photoshop” author=”Kasper Bech” occupation=”elev, 10. klasse fra Kolding” avatar_image=”4666″]

[cl-review quote=”Det er hyggeligt at designe på computeren” author=”Benjamin Zink Loft” occupation=”elev, 10. klasse fra Tarm” avatar_image=”4655″]

 

 

 

 

Kontakt skolen

Del: