tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Foto

Forevig minderne, forbedre billederne med mere end et hurtigt pre-set, og ha’ det sjovt.

I foto skal vi ud over det med ”peg og skyd”. Vi skal skabe billeder, og det skal være mere end bare dokumentation for, at noget skete. Vi arbejder mod, at billedet selv er en oplevelse! Målet er, at vi skal blive bedre til at “se” billedet, før vi har taget det og blive gode til at genkende godt lys.

Vejle byder på en uendelig masse muligheder for tage spændende billeder, og vi skal ud og undersøge en masse forskellige fotogenrer. Og i vores fotostudie kan vi for alvor arbejde med vores softboxes, baggrunde og opstilling, så vi kan lave flotte portrætter. Igennem hele undervisning er det dig, som skal have fingrene på kameraet og gøre dig nogle erfaringer med, hvordan lys, skygger, komposition osv. spiller sammen, så det tilsammen danner det billede, som du havde visualiseret dig.

Vi arbejder med spejlreflekskameraer, og hvis du har dit eget, skal du være meget velkommen til at bruge det, men ellers har vi på GE nok til, at alle på holdet kan låne et og bruge det i undervisningen hele året igennem. Det eneste, du selv skal sørge for, er et SD-kort.

Adobe Lightroom er et centralt værktøj for os, når vi skal lægge sidste hånd på billederne og gøre dem klar til at dele. Nærmest alle billeder, der bliver delt forskellige steder i dag, har været igennem en eller anden form for redigering, og her går vi hele vejen med Adobe Lightroom for at få det bedste ud af vores billeder. Vi skal også printe vores billeder i stort format, så vi for alvor kan nyde dem på en anden måde, end at de hurtigt er glemt igen på internettet.

[cl-review quote=”Vejle byder på en uendelig masse af muligheder for tage spændende billeder. Og i vores nye fotostudie kan vi for alvor arbejde med lys og opstilling, så vi kan lave flotte portrætter.” author=”Poul Mundbjerg” occupation=”lærer, foto” avatar_image=”6532″ layout=”modern”]

[cl-review quote=”Det er fedt at komme ud og tage billeder rundt omkring. Og så synes jeg det er dejligt, at vi lærer kameraet ordenligt at kende.” author=”Amalie Jensen” occupation=”elev, 9. klasse fra Kolding” avatar_image=”4652″]

 

 

 

 

Kontakt skolen

Del: