tilmeld-3

Bålmad

Maden er hjemmelavet og smager af røg

Grib øksen. Flæk bjælken. Kløv brændet. Tænd ilden.
Alle ved at bålet er porten til hyggens land. Gløderne sitrer og knitrer. Små tanker bliver suget ind i ilden og bliver pustet i vejret. Pustet op til store tanker. Op til himlen med luftstrømmene til verdens ende, hvor drømmene bor …
Hvad de færreste ved, er, at det ikke kun er på grund af hyggen, at bålmad smager bedre – for det gør det! Bålmad kan noget, som intet andet mad kan. Bålmad er mere end tørt snobrød og ristede skumfiduser (selvom det også er dét). Bålmad er pizza på sten. Bålmad er de bagte kartofler, liggende direkte i 900℃ varme gløder. Bålmad er det eneste sted, hvor maden oplever den geniale kombination af røg og Maillard-effekt (hvad er det? – Bare glæd dig!). Bålmad er der, hvor dit vilde, brændekløvende jeg mødes med de store gastronomiske smagsoplevelser.
Nåh ja, og hvis det regner, så er grillen jo også ret så lækker!

 

 

 

 

 

 

Del:

Nyeste indlæg

Seneste nyhedsbrev

Septembers nyhedsbrev er lige landet i abonnenternes mailbokse. Der er en velkomsthilsen fra forstanderen, en

Fantastiske Rønbjerg

September måned bød på endnu en dans med Rønbjerg Feriecenter, Livø og ryste-sammen-aktiviteter i nye

GE Race

Den årligt tilbagevendende begivenhed, GE Race, blev i går afviklet. Allan overgik den bane, som

Kontakt skolen