tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Efterskolernes dag

Vi inviterer til besøg på to særlige dage:
1) Efterskolernes Dag sidste søndag i sept. 13-17
2) Efterskolerne Aften 10. januar '24 kl. 18-21

Igen i år slår vi dørene op på Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften. Vi er klar til at vise vores skole frem til jer, der har lyst til at komme forbi.

Når rundvisningen er ovre vil der være mulighed for en samtale med en medarbejder og/eller smagsprøver fra et lækkert kaffebord.

På Grejsdalens Efterskole er vi helt vores egen. Det betyder, at du ikke kan få alle typer linjer, valgfag eller fællesskab – men du kan få lige netop det, som vi er. Det giver én type efterskole hos os – og en anden type andre steder. Vi byder velkommen hjem til et nært og varmt fællesskab med plads til lige netop den, du er. 

Besøg på andre dage

Det er næsten altid muligt at komme på besøg på Grejsdalens Efterskole. Nogle gange inviterer vi til Åbent Hus (se forsiden) og deciderede besøgdage, men laver du en aftale på forhånd, så er du nærmest velkommen hvilken dag, det skulle være.

Bestil en rundvisning hos os og tag familien på nakken og kom forbi til et kig og en samtale med en eller flere af de ansatte. 

Efterskoler kan noget helt specielt, så kom og mærk det på din egen krop. 

Vi håber rigtig meget at få lov til at byde dig indenfor og vise dig vores dejlige efterskole.

Du kan ringe til os på 7582 2377, sende en mail på ge@grejsdalens.dk, udfylde en formular her eller lave en indmeldelse her. Vi glæder os til at se dig.