tilmeld-3

E-magasin fra 10:m

To gange årligt har fokusfagene på 10. årgang tre sammenhængende dage til fordybelse i deres særlige udtryk. På sidste uges fokusdage arbejdede 10:tro med Elsk Vejle, 10:kunst med smadret porcelæn og i 10:medie har drengene arbejdet med produktionen af et lækkert e-magasin om genbrugsvarer.

10:medie har produceret et virkeligt indbydende og flot designet magasin, som eleverne også får trykt, så de kan vise det fysisk frem. Fotos og opsætning har eleverne selv lavet i løbet af de tre dage. Temaet er forskellige genbrugsvarer under forskellige temaer. Du kan se det flotte katalog via linket til venstre.

10:tro gør med Elsk Vejle tro til virkelighed. Vores bysbørn skal møde næstekærligheden i praksis. Det sker med samtaler, high fives på banegården, oprydning på banegården, leg med børn i gågaden og hvad der ellers bliver planlagt i klassen.

10:kunst var onsdag en tur i Århus og se eksempler på den kunst, som de selv skulle bruge torsdag og fredag på at fremstille. Det blev til en kreativ proces, hvor smadret porcelæn fik et helt andet udtryk – og som nu er udstillet i Oasen.

Del:

Nyeste indlæg

Seneste nyhedsbrev

Decembers nyhedsbrev er lige landet i abonnenternes mailbokse. Der er bl.a et mindeord for René,

Seneste nyhedsbrev

Septembers nyhedsbrev er lige landet i abonnenternes mailbokse. Der er en velkomsthilsen fra forstanderen, en

Fantastiske Rønbjerg

September måned bød på endnu en dans med Rønbjerg Feriecenter, Livø og ryste-sammen-aktiviteter i nye

Kontakt skolen