tilmeld-3
Søg
Close this search box.

Det vælter ind

De sidste par uger har telefonen på Grejsdalens Efterskole været rødglødende. Mange opkald har drejet sig om det kommende skoleår – og mange har været forbi til rundvisning. Vi GLÆDER os over, at de fleste rundviste også har valgt efterfølgende at skrive sig op til det kommende år.

Det betyder helt konkret, at forstander René har haft nogle svære overvejelser om 9. klasse. Skal der være én 9. klasse? Eller skal vi udvide og åbne en ekstra 9. klasse? Efter 14 dages uvished ligger beslutningen nu fast. Vi åbner en ekstra 9. klasse! Derfor vil den hyppige gæst på denne side også kunne se, at tælleren i 9. er gået fra 1 til 5 ledige pladser. Så kom ud af busken – særligt hvis du er dreng – og book en rundvisning, så du også kan være med på Grejsdalens Efterskole efter sommerferien.

I skrivende stund har vi meget tæt på at kunne melde fuldt hus, hvad det forventede elevtal angår. Derudover har vi nogle ekstra pladser, som kan fyldes op, hvis man gerne vil på efterskole. Der er pt. to ledige pladser til piger tilbage og lidt flere til drenge.

Udvidelsen med en ekstra klasse betyder også, at vi skal ansætte en ekstra lærer. Hvem det bliver, kan du se i eftermiddag. Vi glæder os til at løfte sløret.

Del:

Nyeste indlæg

Seneste nyhedsbrev

Decembers nyhedsbrev er lige landet i abonnenternes mailbokse. Der er bl.a et mindeord for René,

Seneste nyhedsbrev

Septembers nyhedsbrev er lige landet i abonnenternes mailbokse. Der er en velkomsthilsen fra forstanderen, en

Fantastiske Rønbjerg

September måned bød på endnu en dans med Rønbjerg Feriecenter, Livø og ryste-sammen-aktiviteter i nye

Kontakt skolen