tilmeld-3

Efterskolernes dag

Anden onsdag i januar plejer at være reserveret til Efterskolernes aften med alt, hvad det indebærer af besøg, rundvisninger og aktiviteter. Under corona er der dog ikke noget, der er som det plejer.

Efterskoleforeningen anbefaler efterskolerne, at vi ikke udsætter vores elever for øget smittefare ved at invitere en masse gæster til at komme uanmeldt forbi.

I år holder vi derfor ikke en efterskolernes aften med åbent hus.

Du skal dog ikke snydes for at få et kig på Grejsdalens Efterskole. Vi har sat en masse dage af i perioden 15. november til 15. januar. Disse dage kan du booke en rundvisning på Grejsdalens Efterskole. Det eneste, det kræver, er, at du åbner vores online booking, noterer hvornår det passer dig bedst, og så ringer vi dig op og laver den endelige aftale.


Der er nogle enkelte retningslinjer, som vi forventer overholdt.

  • Vi viser kun rundt for potentielle elever til skoleårene 2021-2022 eller 2022-2023 – vil du gerne se Grejsdalens Efterskole mhp et senere skoleår, så er du velkommen til at lave en aftale efter 15. januar
  • Kun forældre og elev kan komme på besøg – ingen søskende eller bedsteforældre
  • Hvis du har symptomer på corona, forventer vi, du ringer og laver en ny aftale
  • På rundvisningen er det ikke muligt at komme ind på elevernes værelser

Vi håber rigtig meget på at kunne byde dig indenfor og vise dig vores dejlige efterskole.

Det er også muligt at booke rundvisninger på andre dage. Udfyld blot en tilmelding på hjemmesiden, så kontakter vi dig for en nærmere aftale. Du kan også ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at se dig.

Menu

Facebook