tilmeld-3

Kunst og design

Kunst- og designlinjen

På Kunst- og Designlinjen vil du blive en del af et kreativt miljø, hvor vi i fællesskab vil bevæge os igennem forskellige kreative opgaver, materialer, stilarter, teknikker, ide- og designprocesser.

Der vil være tidspunkter, hvor vi går meget intuitivt til opgaverne og kaster os ud i et materiale eller en teknik og ser, hvor det leder os hen. Andre gange vil vi arbejde mere målrettet med at være i den kreative proces, og gennem idegenerering og arbejde med moodboards, afprøvninger og lignende, nå frem til det bedste resultat.

På denne linje er det vigtigt med lyst og vilje til at gå kreativt til de forskellige opgaver og projekter. Er du fuld af ideer og har du lyst til at lære og afprøve nye materialer og teknikker inden for eksempelvis: tekstil, keramik, beton, maleri, grafik, tryk, tegning eller redesign, så kunne Kunst og Design måske lige være linjen for dig.

Undervisningen foregår i Kunsthuset, et hyggeligt og kreativt univers med tekstilværksted på loftet, kunstværksted i stuen og grovværksted i kælderen. Dette giver gode muligheder for at zappe rundt i mellem værkstederne, hvis et projekt pludselig kræver det. Lækre lyse lokaler med plads til fordybelse, råhygge og masser af ideer.

 

Menu

Facebook