tilmeld-3

Musik og performance

Musik- og performancelinjen

Se beskrivelsen nedenfor.

På musik- og performancelinjen skal vi være i musikken på alle mulige måder og virkelig opleve, hvad musik kan være og hvad det kan betyde. Vi skal dykke ned i musikken og udforske de mange muligheder, som musikken har. Musikken taler sit helt eget særlige sprog, som vi sammen skal blive klogere på.

Vi skal selvfølgelig spille rigtig meget sammen og også lytte til meget musik. For at man for alvor kan spille godt sammen, så kræver det også, at man er god til at lytte til de andre. For at vi ikke bare spiller hvert enkelt instrument, men virkelig spiller musikken sammen, så skal vi lære mere om de forskellige instrumenters roller og kigge på arrangementer og instrumentering af musikken.

Vi vil gerne, at du bliver inspireret til at udvikle dig som musiker/sanger, og vi skal forsøge at komme ud i alle krogene af de musikgenrer, der findes, og se hvilke udtryksformer, der kan være, så din horisont bliver udfordret og åbnet mere op.

Musik kan fx også være stomp og bodypercussion, hvor vi bruger vores egen krop og alternative instrumenter. Sang er også en central del af rigtig meget musik, og derfor skal vi også synge rigtig meget sammen.

For at forstå musikken bedre, og måske blive klogere på de enkelte genrer, bliver teori også en del af undervisningen, så du bliver klædt på til ikke bare spille den enkelte sang, men have en god forståelse for den enkelte genre.

Vi har et veludstyret musiklokale, som samtidig også er vores fællessal med scene, hvilket gør, at vi i undervisningen bliver vant til at stå på en scene og performe.

 

Menu

Facebook