tilmeld-3

Medie og grafik

Medie- og grafiklinjen

På Medie- & Grafiklinjen er kreativiteten i fokus. Vores mål er at give dig en række redskaber og færdigheder, så du selv kan fordybe dig i den kreative proces fra idé til færdigt produkt. Vi vil gerne være med til at pirre din nysgerrighed og sammen med dig udforske grænserne for kreativt design.

Indholdet spænder lige fra grafisk design med design af plakater, postkort og magasiner over arbejde med logodesign, visuel identitet og annoncer til videoproduktion i form af kortfilm, dokumentarer, reklamer mv.

Du vil også komme til at arbejde med kameraet som værktøj, når du skal arbejde med stills – både i vores fotostudie og når vi er ude i Grejsdalens flotte natur, eller nede for at mærke bylivet i Vejle.

Du kommer til at arbejde med professionelle billedbehandlings- og layoutprogrammer i den grafiske del af linjen, samt professionelle videoredigeringsprogrammer, når du skal lave film eller lign. Hos os får du adgang til din egen licens på Adobes komplette designpakke, med bl.a. Lightroom, Photoshop, Illustrator, InDesign og Premiere Pro.

Ud over en masse software råder vi også over en del professionelt udstyr såsom eget fotostudie, spejlreflekskameraer (Canon 750D + 5D), vinylcutter og varmepresser.

 

Menu

Facebook