tilmeld-3

SPOTTI

 

I langt de fleste tilfælde er SPOTTI ikke noget, som elev og forældre kommer til at stifte bekendtskab med. SPOTTI er kun til de elever som personligt, socialt eller fagligt måtte være udfordrede af den ramme, som vi på GE har til eleverne.

Hele personalet er forpligtet på at investere alt, hvad vi kan, for at give alle elever et godt efterskoleår. Forældrene sidder hjemme og forestiller sig, at alt er godt. Med SPOTTI vil vi gerne sikre, at ingen forældre bliver taget på sengen i forhold til deres barns generelle trivsel.

Hvis en elev fx er udfordret af mødetider, pjæk, dårlig kommunikation til personale eller andre elever, så forsøger trivselslærer og team på at hjælpe eleven til at forstå udfordringerne og til at rette ind. Nogle gange kan elever være ret uimodtagelige over for de pædagogiske redskaber, som lærerne præsenterer dem for, og når de almindelige pædagogiske redskaber ikke virker, så kan vi være nødt til at informere elev og forældre om, at sker der ikke de ønskede ændringer, så stopper efterskoleåret før tid. Det er trivselslærer og team, som placerer eleven på et SPOTTI-forløb.

Målet med SPOTTI er, at bringe eleven til forståelse af, at ændret adfærd er ønsket nu, hvis skoleåret skal gennemføres.

l vi gerne sikre, at forældrene har stor indflydelse på og indsigt i de udfordringer, som barnet står i.

 

Menu

Facebook