tilmeld-3

Nyansættelser

Da Thomas Frovin og Hanne Østergaard har valgt hhv at tage mod et tilbud om fastansættelse i Areopagos og søge nye udfordringer, har vi den seneste måned arbejdet benhårdt på at fylde hullerne og de store sko ud.

Det har resulteret i to ansættelser, som vi er meget stolte af.

Mette Holm Hermann er blev ansat som den ene af to koordinatorer omkring vores nyopstartede 10:kunst. Mette er uhyre kreativ – 18 forskellige kunstformer kunne vi tælle på hendes ansøgning. Ud over 4 ugentlige lektioner i 10:kunst skal Mette undervise i ReDesign og Kreativt Design. Og så er hun dansklærer og skal undervise 8. klasse i dansk. Privat er 27-årige Mette gift med Jacob og sammen bor de i Løgumkloster.

Andet nye skud på GE’s lærerstamme er 26-årige Stephan Skjøtt. Stephan er primært hyret for sine engelsk- og 10:tro-kompetencer. Han kan dog også byde skarpt ind på musikken og idrætsfag. Stephan er helt nyuddannet fra seminariet og skal i det kommende år undervise i engelsk på alle tre årgange, 10:tro, volley og band. Stephan er forlovet med Kathrine og skal giftes til efteråret.

Menu

Facebook