tilmeld-3

Nye ansættelser på GE

Så har vi staben til det kommende år klar.

Vi har ansat 34-årige Kristen Gubi Glintborg som lærer. Kristen bor i Christiansfeld sammen med sin kone og deres tre børn. Han er uddannet lærer og har en kandidat i pædagogisk sociologi og skifter fra en stilling som viceskoleleder på Simmersted Friskole. Kristen kan undervise i matematik, naturfag, samfundsfag, idræt og musik og han har undervisningserfaring fra Grønland og Færøerne.

Vi har også ansat vores anden volontør, som skal danne dynamisk duo med Emmy Ingibjørg. Den anden volontør er Anne Kruse Mølgaard, som bliver færdig på gymnasiet nu til sommer. Anne er 20 år og bor i Skive. Hun er bl.a. interesseret i sport, korsang og udeliv. Anne har selv gået to år på efterskole.

Emmy Ingibjørg hedder Kass til efternavn og færdiggør også gymnasiet til sommer på Færøerne. Hun er tidligere elev på GE gennem 1,5 år, hvor hun det sidste år havde det ærefulde erhverv som dronning for holdet. Emmy Ingibjørg spiller trommer, håndbold og volley og er en kreativ sjæl.

Alle tre nye ansigter begynder deres virke på GE d. 1. august, og vi glæder os til at byde dem velkommen!

Menu

Facebook