tilmeld-3

Ansættelse

Sidste år besluttede bestyrelsen på Grejsdalens, at vi i minimum et skoleår skulle organisere os uden en viceforstander. Nogle af de traditionelle viceforstanderopgaver skulle uddelegeres til andre medarbejdere, og så skulle ordningen evalueres i begyndelsen af 2017. Til dette skoleår blev Verner Lind (billede 1) ansat som årsvikar, og hans fortsatte ansættelse var afhængig af bestyrelsens evaluering.

Tirsdag d. 17. januar havde bestyrelsen møde og besluttede på forstanderens indstilling at fastansætte Verner. Organisationen fungerer rigtig godt under den nuværende form. De medarbejdere, der har fået nogle administrative opgaver, har løst dem aldeles fremragende, og skolemor Helle træder til som sparringspartner, hvis noget akut skal løses.

Det er en stor glæde at kunne fastansætte Verner, da han også er blevet kørt i stilling til sammen med nyansatte Mette Holm Hermann (billede 2) at skulle tegne vore nye 10:Kunst-linje. Linjen har haft en fantastisk første måned på tegnebrættet og vores menukort, og vi nu næsten allerede melde optaget på linjen. Det glæder os, at de ret fantasirige, spændende og vilde idéer, som Mette og Verner har, nu kan konkretiseres. Det drejer sig bl.a. om indretningen af Kunsthuset (billede 3), som i samarbejde mellem de kreative folk og Helle nok kommer til at undergå en stor forandring frem mod det kommende skoleår.

Har du lyst til at være med på 10:Kunst eller en af de to andre linjer, 10:Medie og 10:Tro, som alle har fokus på fordybelse med 8 ugentlige lektioner fordelt på to blokke á 4 lektioner, så klik på det direkte link herunder og gå til den digitale tilmelding.

Tilmeld dig her

Link til den digitale tilmeldingsside

Menu

Facebook