tilmeld-3

Næste års volontører ansat

I går ansatte vi de to volontører, som skal være her næste skoleår. Og i, der skal gå her, kan godt glæde jer. Et helt år med M&M’s: Miriam og Martin.

Næste år vil være første år, hvor vi har to almindelige volontører og altså både en storebror og en storesøster.

Martin er tidligere elev på GE, hvor han gik i 9. og 10. klasse – i 10. klasse i 10:Tro. Lige nu går Martin i 3.g på Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing. Med sig i sin faglige ballast har han erfaring som svømmetræner i Ringkøbing og så har han gode naturfaglige kompetencer.

Miriam har selv gået på efterskole i 9. og 10. klasse. Hun gik på Sydvestjyllands Efterskole – faktisk ét af årene sammen med vores volontør i år, Lena. Miriam arbejder pt ved Africa In Touch som volontør. Hun møder ind med nogle gode musikalske og kreative kompetencer, som vi glæder os til at se i fuldt flor.

Begge volontører begynder 1. august 2016.

Men har I så slet ikke pedelvolontør mere, er der måske en og anden, der vil sige. Svaret til det er: Nej, i hvert fald ikke til næste år. Vi har valgt, at vi efter sommerferien vil indgå i et samarbejde med Vejle Kommune om integration af flygtninge bosat i Vejle Kommune. Det projekt glæder vi os til og er spændte på, hvad det kan tilføre os i hverdagen.

Miriam Lee -CV

martin oe

Menu

Facebook