tilmeld-3

To nye ansættelser

Det er med glæde og stolthed, at vi endelig kan løfte sløret for vores nye ansættelser i anledning af, at Brian Nissen er blevet ansat som leder af Søndagsskolerne fra 1. august.

mereteSamme dato tiltræder Merete Steffensen i en stilling som timelærer med ansvar for skolens store kor og en tyskklasse på 9. årgang.

Merete er godt 40 år, bor i Hedensted, er gift med Roar og mor til tre drenge. Merete har tidligere været musiksekretær i Indre Mission og været lejrchef på Sang- og Musiklejren, som flere år har været afholdt på GE.

 

 

thomas

Thomas Frovin tiltræder ligeledes 1. august. Han er ansat på 80% og skal primært være omkring Tro & Lederskabsklassen på 10. årgang og engelsk samme sted.

Thomas er lige hjemvendt fra Peru, hvor han har været missionær. Han har mange års erfaring med arbejdet med undervisning og unge mennesker. Thomas er gift med Anne-Dorthe og har to børn – ét af hvert køn.

Vi glæder os til at få to inspirerende og varme mennesker inden for dørene og ved, at vores elever vil komme til at nyde deres tilstedeværelse.

Menu

Facebook