tilmeld-3

Band

At spille sammen er at lytte sammen.

Musik kan være så enormt mange forskellige ting, og i band skal vi blive klogere på musikken sammen. Det handler om, at vi skal spille en masse musik sammen, og også spille det for andre! Det er enormt meget glæde i musikken, og det skal vi dele ud af!

Er du på musiklinjen, så spiller du med i bandet og bliver klogere på det, at spille sammen med andre, så det lyder af mere, end bare de enkelte instrumenter. Det er ikke nødvendigvis lige præcis dit instrument, som skal høres tydeligst hver gang, men måske skal det nogle gange bare mere føles. For virkelig at blive god til, at finde netop den rolle, som dit instrument har i den enkelte sang, skal du blive god til at lytte de andre. Når jeg virkelig har forstået, hvad de andre spiller, så kan jeg for alvor også fylde min egen rolle ud, og så er vi klar til at skabe musik, som når ud over scenekanten!

I bandundervisningen er der desværre ikke tid til, at du skal lære et instrument helt fra bunden af, så du skal helst kunne noget i forvejen. Men omvendt ryster vi også nogle gange posen, så vi roterer og skiftes til at prøve lidt forskelligt. Vi er her for at lære sammen, og nogle gange skal vi også udfordres på f.eks. at synge, selvom vi ikke er vant til det.

Vi skal spille og synge i de nye lækre omgivelser på GE. Som ny lærer i musikmiljøet har jeg en masse at byde ind med. Fx har jeg erfaring fra band og koncerter.
Stephan Skjøttlærer, musik-band
Det er det fedeste. Jeg elsker rytmerne og der er et lækkert fællesskab.
Alberte Jensenelev, 9. klasse fra Kolding
Det er hyggeligt og Stephan er en god lærer!
Amalie Mouritsenelev, 9. klasse fra Fredericia
Det er for fedt!
Daniel Muffelev, 10. klasse fra Fredericia

 

musik_facebook

 

 

 

 

 

Menu

Facebook