tilmeld-3

Fodbold (dr/pi)

Verdens sejeste boldspil med overlap og dybe stiklinger.

“Mange regner fodbold for at dreje sig om liv eller død. Jeg kan forsikre jer om, at det er meget vigtigere end det!” – Bill Shankly

Fodbold er en dejlig sport og i dette linjefag kan du få lov til at arbejde med teknik, taktik og fællesskab både udendørs og indendørs. Du vil blive udfordret, så du kan udvikle dig personligt i fællesskab med andre.

Vi vil træne hen mod at dyste i forskellige stævner mod andre efterskoler. Vi træner op i mod et udendørs stævne i efteråret og så har vi et indendørs stævne i vinter.

Træningen vil være tilpasset, så du kan være med uanset, hvilket niveau du starter på. Det forventes at du har indendørs sko og fodboldstøvler med.

Så tør du udfordre dig selv, og har du lyst til at udvikle dig, så vælg fodbold.

Den lækre bane i Grejsdalen og hallen på skolen danner rammen om fodboldundervisningen. Derudover er der stævner til spillerne!
Verner Lindlærer, fodbold
I fodbold får jeg lov til at bevæge mig. Det er et pusterum for skolearbejdet. Her kan jeg være mig selv 100% - og det er dejligt!
Mikkel Hustedelev, 10. klasse fra Silkeborg
Jeg havde spillet fodbold som lille, og ville gerne i gang igen, fordi det er sjovt. Jeg synes det er hyggeligt - og ikke alt for seriøst!
Anna Clausenelev, 10. klasse fra Toftlund

 

idraet_facebook

 

 

 

 

Menu

Facebook