tilmeld-3

Adventure

Det dufter lidt af action og nye oplevelser i naturen omkring os.

Den vildeste måde at være sammen på. Et helle, hvor vi bliver udfordrede og får oplevelser, der går til grænsen, knytter sammen, giver udholdenhed og en masse godt til øjet.

Grejsdalen er Danmarks dybeste kløft, med enestående naturoplevelser og en brusende å i baghaven. Smukke Vejle Fjord ligger lige rundt om hjørnet, og der er masser af muligheder for at udnytte det hele til at sejle i bilslanger, klatre i træer, løbe i sandet, mountainbike, hovercrafte, vinterbade og alt muligt andet godt, der giver oplevelsen af at kunne meget mere, end du tror …

I foråret deltager vi som regel i et adventurerace i nærområdet, hvor vi dyster mod hold fra andre efterskoler i alle mulige discipliner med styrke, samarbejde og godt humør i fokus.

Året sluttes af med vores egen lille adventuretur, hvor vi overnatter i skoven, finder på mærkelige udfordringer og nyder fællesskabet med de mennesker, vi har oplevet så meget godt med!

Adventure på Grejsdalen er lige dele drengerøv, leg og naturoplevelser!

“Ud, våd og beskidt” ville nok være det helt ærlige navn til faget 🙂

Adventure handler om at prøve grænser af og have det sjovt. Vi hygger os mest ude i det fri og slutter året af med en overnatning et sted ude i det fri.
Bjarne Skinhøjlærer, adventure
Det er skidefedt. Og vi kommer til at lege med vand stort set hver gang!
Joakim Stromarkelev, 9. klasse fra Give
img_5774
Adventure i gang med sæbebanen med endestation i åen.
Man får luft og action!
Kasper Thomsenelev, 10. klasse fra Vejen
Det er udenfor og lidt væk fra det hele.
Katharina Bachelev, 9. klasse fra Hedensted

 

 

 

 

 

Menu

Facebook